Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، محمد متینی‌زاده در رابطه با ساخت و ساز در اطراف باغ گیاهشناسی گفت: در حریم باغ گیاه‌‍شناسی ملی ایران واقع در منطقه ۲۲ تهران ساخت و سازی در حال انجام  است اما بر اساس قوانین و ضوابطی که برای همه باغ‌گیاه‌شناسی جهان وجود دارد نباید در حریم این باغ ملی ارزشمند و بی‌مانند در خاورمیانه -که عمری بیش از ۵۴ سال دارد - ساخت و سازی انجام شود، زیرا منجر به آسیب جدی به مجموعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مرتفع سازی واقع در حریم باغ گیاه شناسی ملی ایران که پروژه مسکونی با افزون بر  ۵ هزار واحد در  بیش از ۲۰ برج ۳۹ طبقه است، در صورتی که اجرا شود، اغلب گونه‌های ارزشمند این باغ از دست خواهد رفت و دیری نخواهد گذشت که باغ گیاه شناسی با زوال کامل رو به رو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات ساخت‌وساز در مجاورت باغ گیاه‌شناسی 

                    ورود دادستانی و معاون رییس‌جمهور به ماجرای باغ گیاه‌شناسی 

                  درخواست امانی از ارتش: تکلیف ساخت و ساز اطراف باغ گیاه شناسی را مشخص کنید

                 دریادار سیاری: علاقه‌مند نیستیم به باغ گیاهشناسی آسیبی وارد شود

متینی‌زاده گفت: همچنین با ساخت و سازهایی که در سال‌های گذشته در منطقه انجام شده است میزان آب چاه‌های باغ گیاه‌شناسی از ۲۰۰ لیتر در ثانیه به ۹۰ لیتر در ثانیه رسیده است که همین امر دشواری‌های فراوانی برای تأمین آب موردنیاز گیاهان باغ ایجاد کرده و قطعا با ساخت این مجموعه جدید، به دلیل حفر چاه‌ها و همینطور عدم امکان جذب بارش‌های آسمانی در منطقه و در نتیجه کاهش آب‌های زیرزمینی، وضعیت آب بحرانی‌تر از حال حاضر نیز خواهد شد.

نایب رئیس انجمن اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع ادامه داد: زندگی این حجم از جمعیت در بالا دست باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، منجر به ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود که بالطبع سبب به خطر افتادن حیات گیاهان ارزشمند آن خواهد شد.

او تصریح کرد: با پیگیری‌هایی که از سوی مقامات مختلف در مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی صورت داد، معاون اول رئیس جمهور دستور توقف پروژه تا زمان رسیدگی و تصمیم‌گیری نهایی را دادند ولی متأسفانه این امر به هیچ‌وجه اتفاق نیفتاد و برعکس، ساخت و ساز با سرعت افزون‌تری در حال حاضر در جریان است.

متینی‌زاده با تاکید بر اینکه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، اثری ملی و هم اثری تاریخی_فرهنگی ثبت شده است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده که آمادگی لازم برای واگذاری زمین معوض به مالکان این پروژه را دارد.

کد خبر 699182 منبع: ایسنا برچسب‌ها ساخت و ساز گیاهان و درختان شهرداری دفاع - ارتش جمهوری اسلامی معاون اول رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز گیاهان و درختان شهرداری دفاع ارتش جمهوری اسلامی معاون اول رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی شناسی ملی ایران باغ گیاه شناسی ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود

به گزارش خبرنگار مهر، دومین سفر استانی حجت الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور به شهر مقدس قم روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری انجام می‌شود.

رئیس جمهور در دور اول سفرهای استانی و در سیزدهمین سفر استانی دولت سیزدهم ۹ دی ۱۴۰۰ سفر دو روزه‌ای به قم داشت و وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، راه و شهرسازی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این سفر رئیس جمهور را همراهی کردند.

دور اول سفر رئیس جمهور به استان قم ۱۴۷ مصوبه داشته که از این تعداد ۱۹ مصوبه در زمینه موضوعات تسهیلاتی و سرمایه گذاری، ۷۶ مصوبه اعتباری و ۵۲ مصوبه نیز در زمینه مجوزی و تعیین تکلیفی بوده است.

بر اساس آخرین اعلام استاندار قم تاکنون ۶۴ درصد مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور یه استان قم اجرایی شده است.

از ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتباراتی که برای پروژه‌ها و مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به قم تصویب شده بالغ بر ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.

از روزهای گذشته تیم‌های کارشناسی از دولت در استان قم مستقر شده و موضوعات مختلف مرتبط با سفر رئیس جمهور را مورد بررسی قرار داده اند.

جزئیات برنامه‌های حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی به استان قم هنوز اعلام نشده اما به نظر می‌رسد دیدار عمومی با اقشار مختلف مردم شهر کریمه اهل بیت علیم السلام، شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با اساتید، طلاب و فرهیختگان حوزوی، همچنین دیدار با علما و مراجع عظام تقلید از جمله مهمترین برنامه‌های سفر رئیس جمهور به قم باشد.

آغاز عملیات اجرایی تکمیل مونوریل و فردگاه قم

طی روزهای گذشته نیز معاون اجرایی رئیس جمهور در جلسه جمع بندی سفر رئیس جمهور به قم بر تکمیل مونوریل و فرودگاه قم تاکید کرد و گفته عزم دولت برای تکمیل این دوره پروژه نیمه تمام جدی است و یکی از برنامه‌های سفر دولت به قم آغاز تکمیل این دو پروژه خواهد بود.

استاندار قم هفته گذشته نیز عنوان کرده بود، در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران و تسهیل ارائه خدمات به آنان، مرکز خدمات سرمایه گذاری استان در سفر دور دوم رئیس جمهور به قم افتتاح می‌شود.

آیت الله سعیدی تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و امام جمعه قم نیز در خطبه‌های هفته پیش نماز جمعه قم اشاره‌ای به سفر رئیس جمهور به قم داشته و گفت: ان‌شاءالله این سفر رئیس‌جمهوری سخت‌کوش، متواضع و انقلابی مانند سفرهای دیگرشان به شهرهای دیگر و سفر اولشان به استان قم برای مردم این استان پر از خیر و برکت باشد.

بررسی مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به استان قم نشان می‌دهد، بیشترین مسائلی که مورد توجه بوده؛ موضوعات آموزش و پژوهش، مسکن، اقتصاد، جاده، سلامت، کشاورزی، فرهنگ، آسیب‌های اجتماعی، ورزش، آب و برق، حمل و نقل، طرح عمرانی، محیط زیست، شهرسازی، راه‌آهن و بافت فرسوده است.

گفتنی است جلسه بررسی و جمع بندی طرح‌های پیشنهادی دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم پیش از ظهر دوشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه که معاون اجرایی رئیس جمهور، استاندار قم، وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، معاون عملیات فراجا و معاونین سایر دستگاه‌های مرتبط نیز حضور داشتند، توافقات و تعهدات دستگاه‌ها برای اجرای طرح‌های اولویت دار استان قم مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.

تخصیص اعتبار برای احداث، تکمیل و بهسازی راه‌ها و محورهای مواصلاتی و رفع نقاط حادثه خیز استان قم، تکمیل و اجرای طرح‌های ملی و استانی آموزشی قم، بیابان زدایی و توسعه روش‌های نوین آبیاری، تکمیل کتابخانه مرکزی و طرح‌های فرهنگی و هنری استان، تکمیل تجهیز مجتمع‌های توانبخشی و پزشکی ایثارگران و خانواده‌های شهدا و تکمیل طرح‌های نیمه تمام ورزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.

کد خبر 6098234

دیگر خبرها

  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • حضور معاون رئیس جمهور در تمرین تیم ملی والیبال+ فیلم
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • دومین سفر استانی رییس جمهور به استان قم انجام می شود
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه