Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس انجمن اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع با تاکید بر اینکه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، اثری ملی و هم اثری تاریخی فرهنگی ثبت شده است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده که آمادگی لازم برای واگذاری زمین معوض به مالکان پروژه ساخت و ساز در حریم باغ گیاه شناسی ملی ایران را دارد.

محمد متینی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره گفت: در حریم باغ گیاه‌‍شناسی ملی ایران واقع در منطقه ۲۲ تهران ساخت و سازی در حال انجام  است درحالی که بر اساس  قوانین و ضوابطی که برای همه باغ‌گیاه‌شناسی جهان وجود دارد نباید در حریم این باغ ملی ارزشمند و بی‌مانند در خاورمیانه که عمری بیش از ۵۴ سال دارد و طی همه این سال‌ها کوشش بسیاری شده تا به عنوان یک پروژه ملی و بین‌المللی، افتخار کشور عزیزمان باشد، ساخت و سازی صورت گیرد، زیرا منجر به آسیب جدی به مجموعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرتفع سازی واقع در حریم باغ گیاه شناسی ملی ایران که پروژه مسکونی با افزون بر  ۵ هزار واحد در  بیش از ۲۰ برج ۳۹ طبقه است، در صورتی که اجرا شود،  اغلب گونه‌های ارزشمند این باغ از دست خواهد رفت و دیری نخواهد گذشت که باغ گیاه شناسی با زوال کامل رو به رو خواهد شد.

ساخت و سازها آب چاه‌های باغ گیاه‌شناسی را از ۲۰۰ لیتر در ثانیه به ۹۰ لیتر در ثانیه رسانده

متینی‌زاده گفت: همچنین با ساخت و سازهایی که در سال‌های گذشته در منطقه انجام شده است میزان آب چاه‌های باغ گیاه‌شناسی از ۲۰۰ لیتر در ثانیه به ۹۰ لیتر در ثانیه رسیده است که همین امر دشواری‌های فراوانی برای تأمین آب موردنیاز گیاهان باغ ایجاد کرده و قطعا با ساخت این مجموعه جدید، به دلیل حفر چاه‌ها و همینطور عدم امکان جذب بارش‌های آسمانی در منطقه و در نتیجه کاهش آب‌های زیرزمینی وضعیت آب بحرانی‌تر از حال حاضر نیز خواهد شد.


نایب رئیس انجمن اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع ادامه داد: زندگی این حجم از جمعیت در بالا دست باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، منجر به ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود که بالطبع سبب به خطر افتادن حیات گیاهان ارزشمند آن خواهد شد.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌هایی که از سوی مقامات مختلف در مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و وزارت جهاد کشاورزی صورت داد، معاون اول رئیس جمهور دستور توقف پروژه تا زمان رسیدگی و تصمیم‌گیری نهایی را دادند ولی متأسفانه این امر به هیچ‌وجه اتفاق نیفتاد و برعکس، ساخت و ساز با سرعت افزون‌تری در حال حاضر در جریان است.

متینی‌زاده با تاکید بر اینکه باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، اثری ملی و هم اثری تاریخی فرهنگی ثبت شده است تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده که آمادگی لازم برای واگذاری زمین معوض به مالکان این پروژه را دارد.

وی تاکید کرد: در این مجموعه  بیش از ۴۰۰۰ گونه گیاهی نگهداری می‌شود. این گیاهان از جمله گونه‌های بومی ایران و برخی مناطق جهان و همچنین گونه‌های در معرض خطر انقراض و نابودی در طبیعت هستند. این نقش باغ گیاه‌شناسی همان وظیفه اصلی باغ‌های گیاه‌شناسی یعنی حفاظت در خارج از رویشگاه است که به خوبی ایفا می‌کند.

نایب رئیس انجمن اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع ادامه داد: یکی از مثال‌های واضح برای این نقش، نگهداری و حفاظت از شمشاد بود که با ورود یک آفت و یک بیماری در رویشگاه‌های شمشاد در سراسر جنگل‌های هیرکانی، سبب از بین رفتن پایه‌های بیشماری از آنها شدند، حضور آنها در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران، می‌تواند ادامه حیات آنها را در آینده تضمین نماید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: باغ گیاه شناسی شهرداري تهران باغ گیاه شناسی ملی ایران تحقیقات جنگل ها و مراتع حریم باغ گیاه لیتر در ثانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۷۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی

به‌نظر می‌رسد که همه جنجال‌های ناشی از اتهام ساخت ویروس کرونا توسط چین، برای دولت و دانشمندان این کشور کافی نبوده است؛ چرا که اخیرا در گزارشی از روزنامه بریتانیایی دیلی میل فاش شده که گروهی از دانشمندان چینی با دور زدن قوانین ایمنی، سویه‌ای جهش یافته از ابولا را در آزمایشگاه تولید کرده‌اند که به‌مراتب مرگباتر از سویه‌های قبلی است.

ساخت گونه ای جدید از ویروس ابولا توسط چینی‌ها

بنا بر گزارش دیلی میل، گروهی از محققان دانشگاه پزشکی هبئی در چین، طی آزمایش‌های خود، یک پروتئین از ویروس ابولا را به یک بیماری مسری اضافه کرده‌اند و این مسئله منجر به افزایش شدت پخش ویروس در بدن انسان شده است.

به گزارش گجت نیوز، بنا بر مقاله‌ای که از نتایج این پژوهش منتشر شده، بعد از تزریق این ویروس جدید به گروهی از همسترها، محققان عوارض جسمی شدیدی مشابه با ابولا، از جمله نارسایی شدید چند عضو بدن مشاهده کردند. از دیگر عوارض این سویه جدید ابولا که در این آزمایش رخ نمود، ترشح شدید چشم همسترها بود که به‌شکل پوسته‌ای روی چشم آن‌ها را می‌پوشاند و بینایی‌شان را مختل می‌کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • چهارمین نمایشگاه گلخانه‌سازی، گل و گیاه چهارمحال و بختیاری
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم